dissabte, 15 de març del 2014

UNA EIXIDA MOLT ESPECIAL

  L'excursió de dos dies complets que va començar amb pluja i mals auguris meteorològics es va tornar poc a poc en una experiència única però esperem que no siga irrepetible. La por que tenia a que els xiquets pogueren trobar massa a faltar als seus pares tenia poca substància; la presència continua i bàsica d'aquestos a la vida dels meus alumnes crec que va evolucionar i madurar, ja que vam passar una nit amb els companys, dos dies als quals ens havíem de fer responsables de la nostra roba, de la nostra higiene, de la millor manera possible. Van ser molt ermosos els abraços dels xiquets caps als pares i a l'inrevés, que pense els ajudarà a valorar més encara la sort que tenen de tindre una família que ho dona tot per ells. 

  Del parc educatiu Les senyals, ubicat a Bétera, la veritat és que no podem tindre cap tipus de queixa. El menjar ens pareixia prou bo i fet amb higiene i en quantitat; els monitors són un encant i han estat dos dies donant-lo tots pels xiquets; la direcció del centre sempre estava pendent que no faltara res i que tot anara bé; les cabanyes estaven molt netes i els diferents espais on van fer totes les activitats estan molt cuidats (incloent la xicoteta granja, la qual cosa no és molt comuna). Resumint, que ens ho hem passat d'allò més bé. 

  Ara ja vos deixe amb les fotos de l'excursió. 


  Només arribar se'n van anar al món dels contes, un laberint al voltant dels tarongers on cada racó està tematizat per contes. Allà van tindre titelles, es van disfressar de pirates i van ficar-se en un submarí i tot.

 

A la pèrgola central van representat el teatre d'una bruixa. Els vam fer un gran aplaudiment. 


Feia una mica de fred el primer dia però nosaltres no ho notaven.




 

El dinar prou bo. Alguns inclús van menjar per primera vegada encisam!


Els mestres tampoc ens vam avorrir.


Els cars divertidíssims. 

 

També vam fer una gran quantitat de treball manuals als diferents. Com eren falles i estàvem en València, no podia faltar la presentació fallera.

 

  Ahí teniu al president de la falla i a la fallera major. Després ens vam anar a buscar un tresor... No hi ha fotos perquè vaig dedicar-me a donar-los a donar-los esglais.



  El més divertit va ser per la nit, a l'hora de dormir. Els va costar, de l'emoció que tenien, però al final van caure després de tot un dia sense parar. Veure-los dormits als seus sacs, a les lliteres mentre xiuxiuejàvem com si jo no els escoltara... va ser molt especial. De bon matí, només va eixir el sol, ens va despertar el gall.


  Ací els teniu a l'hortet, plantant dacsa i olorant diversos tipus de plantes. A més, van collir i tot. 


  A la granja vam pujar en carro i donar de menjar als animalets. 

 

    A més, vam fer pa i tot i moltes altres coses.


  El resultat de tot açò és que estàvem satisfets, contents i... cansats. A que sí Alejandro?

  Ja em direu què és el que més els ha agradat als xiquets. Jo crec que tot. 

3 comentaris:

  1. Alicia no sap que es el que li ha agradat mes. Diu que seu ha pasat molt be i que tot ha sigut divertit. Xema gracies per haver permes que visqueren una experiencia tan bonica, de segur que no ho oblidaran mai i a tu tampoc. Tinc que dir que pel que pareix ha sigut mes dur per als pares que per als xiquets, ja que per a dells a sigut com una xicoteta aventura amb els companys i amb el millor mestre que podien tindre.

    ResponElimina
  2. Gràcies pel comentari i per la confiança que depositeu en el meu modest treball. Es fa allò que es pot

    ResponElimina
  3. Aitana no sap triar una sola cosa, tot en general li ha agradat, i com de segur que l'han malcriat un poquet, doncs perfecte. Sols fà que cantar la cançò del mono i com diu Susana de segur que no s'oblidaran mai.

    ResponElimina