dilluns, 2 de juny del 2014

AVEL·LÍ CORMA ENS VISITA

Avui ha estat un gran dia perquè l'últim premi Príncep (o princesa) d'Astúries d'Investigació Científica i Tècnica ens ha fet una visita.

                                     

A l'escola l'hem rebut com una autèntica super-star, tots els xiquets i tots els mestres junts. Realment s'ha emocionat i nosaltres la veritat que també. Ací teniu un vídeo de l'arribada. Cal destacar l'emoció que es sent quan un home de la talla intel·lectual d'aquest científic es converteix en model i exemple de superació i esforç. 


A més, nosaltres ens hem esperat a que es quedara a soles i ens fet una foto, ja que som els xiquets més científics de tota l'escola. Destacar que és una persona molt afable i propera i que en tot moment és conscient de la importància de l'educació que es dona en l'escola.  La qualitat de la foto és prou deficient però espere que li quede el record als xiquets d'Avel·lí Corma. 

                                 

Entre entrevistes en mitjans de comunicació nacionals i internacionals, conferències i cridades de lloança i felicitacions hem pareix d'alabar que hage tingut temps per a visitar a l'escola que du el seu nom. 
  

Quan xerrava amb ells a soles m'ha preguntat com eren els meus xiquets i jo li he contestat amb rotunditat que són molt bons per diversos motius: són afectius, respectuosos, fàcils de motivar, treballadors, graciosos, sabuts i amb una imaginació que pareix infinita; tinc confiança en que amb ells tenim el futur assegurat. Avel·lí s'ha congratulat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada