dimarts, 17 de juny del 2014

Contra el càncer

  En els darrers anys es ve celebrant en Moncofa en juliol la Marxa Lúdica contra el càncer, una caminada que aglutina a gran quantitat de gent a favor de l'Associació Nacional contra el Càncer. Com en altres ocasions, des de l'ajuntament se'ns a l'escola col·laborant fent el cartell de la marxa. I totes les classes ens hem posat mans a l'obra i hem interpretat a la nostra manera aquest esdeveniment. 


  Prèviament, vam parlar del càncer a la nostra assemblea. Alguns xiquets pensaven que era una medicina però molts sospitaven que era alguna cosa dolenta. Uns d'ells tenen persones al seu voltant que han passat per la malaltia i això ens va fer prendre consciència de com d'important és estar al costat de les persones que ho estan passant mal per a donar-los ànims i col·laborar a la seva recuperació. 

  En quant al cartell, com alguns dels meus alumnes havien participat en la marxa de l'any anterior i sabien que s'havia de caminar, Lucia va proposar de dibuixar peus i Alejandro Fernàndez va dir de fer-los amb pintura. Dit i fet. Calcetins fora i a plantar el peu!


  Els fons de la cartolina el vaig escollir negre per a que el color destaqués més i com a metàfora (front a la negritud del càncer, el color de les nostres petjades i el blanc de les lletres).  


  Ja sé que hi haurà classes que hauran tingut millors idees i que guanyarà de segur un fet per xiquets de Primària, però estem molt orgullosos del nostre treball i d'haver posat el nostre gra d'arena.

3 comentaris:

  1. Per desgràcia, sabem del que parleu i no sé si guanyareu, però si que ha quedat molt ben representada la caminata, que com cada any, esperem no faltar.

    ResponElimina
  2. Alicia em va comentar algo, em pareix una molt bona idea.

    ResponElimina