divendres, 6 de juny del 2014

Els xiquets i l'art contemporani: gran exposició

  Molt feliços han estats els meus xiquets per veure el resultat final del taller de plàstica i molt pagats per la quantitat de gent que ha anat a veure els seus treballs i el seu talent. Ha hagut més públic que anys anteriors i sense cap dubte a estat degut a que TOTES les classes d'Educació Infantil han fet grans aportacions a una exposició conjunta, la qual revigoritza el treball pedagògic que es fa des de la nostra modesta escola. 

               

  Ací els teniu per exemple fent els cartells de totes les obres per tal que el públic coneguera el nom de cada treball i el seu artista. No hi havia taules, però hem treballat en terra i no hem protestat!

                

  A més, hi havia vàries sorpreses que vos vaig incloure al bloc. Ací teniu els dos peixos inspirats e una escultura de Calder. A dins dels peixos hem col·locat coses importants per a nosaltres que hem dut de casa: el nostre últim xumet, una sabateta de quan érem xicotets, el nostre personatge d'acció favorit, un collar... Una obra molt emotiva la qual no haguera sigut possible sense l'ajuda del pare de Lucia i el tio d'Alba, que ens van fer el peix amb ferro.

 

  Classes com la dels cadellets ens han sorprès a tots amb obres tan fantàstiques com aquesta interpretació de la papallona de Warhol o el gos de Calder.

              

  Fixeu-vos en com han treballat també les aules de 4 anys amb el gos de Warhol o les de 3 anys amb aquesta fantàstica i original escultura de Miró.

              

  A més, les classes de 4 i 5 anys vàrem interpretar-nos i repetir-nos a nosaltres mateixos imitant les mega-famoses Marylin.

 

  La zebra ha impactat i agradat molt a la gent, i tot el món en general ha alabat el treball dels xiquets.


  Mireu què lluidores que queden les nostres escultures inspirades en el món calderià. 

 

Ací ens teniu acabant de col·locar els treballs de Jackson Pollock i amb els nostres warholets. Irrepetibles!

               

 El photo-cool ha estat també molt bona idea i ha donat un punt d'originalitat a l'exposició.

  Com veieu ha acudit una gran quantitat de gent! Hi havia un moment que no es podia ni respirar.

 

  A tots els assistents moltes gràcies per la vostra visita. Gràcies també a l'alcalde i a alguns regidors que s'han interessat pel treball que es fa des de la base de l'escola.


  Foto de grup. Si algú vol veure l'exposició el dilluns a les 13:30 farem una altra jornada de portes obertes. 


Ací ens teniu els orgullosos del nostre treball. No és per a menys. Quins artistes. Em cau la baba.  


Ha estat molt de treball però sense cap tipus de dubte ha estat un èxit, no només per com ha quedat tot de bonic o perquè molta gent reconega el treball dels xiquets; la sensació que el treball ben fet té la seva recompensa i que l'educació plàstica, visual i artística és una peça fonamental en l'Educació Infantil i en l'escola pública. 

Victòria!

6 comentaris:

  1. Felicitationes a los niños y sobre todo a los profesores para el extraordinario trabajo educativo que hacieron.
    El abuelo de Lucas

    ResponElimina
  2. Es cierto, esa exposicíon fue un exito para todos, un gran aplauso a los peques, y muchas gracias a tí y los profesores que han organizado todo eso. Lucas estaba muy origulloso de ver que había venido tanta gente.
    ;)

    ResponElimina
  3. Un gran treball, enhorabona a tots, xiquets i profesors pel treball realitzat i per fer posible el poder gaudir d'ell.
    Tota l'escola ho comentava, quina feina fan, això és emocionant. :)

    ResponElimina