dimarts, 13 de maig del 2014

MONO O MÒMIA?

  Avui al nostre taller de plàstica, després de la sessió de llibertat creativa de la setmana anterior, tocava treballar la línia: el traç recte, el corb, l'espiral i les paral·leles. I tot açò partint d'aquesta interessant figura que Calder va plasmar en una pintura. No he trobat el nom que li va posar el seu autor, però nosaltres els hem ficat altres, depenent d'allò que ens ha semblat: MÒMIA, MONO, ELEFANT RATLLAT, DONA TATUADA O DONA AMB COLLARS PER TOT EL COS. Què veieu vosaltres? 

  La base per a treballar se'ls he donat jo, la qual, com podeu observar, es tracta només de les línies exteriors i els "llavis".


  La resta l'han fet els xiquets a l'hora de forma pautada i utilitzant primer el llapis. Després ho han repassat amb retolador i ho han pintat alternant colors i línies amb ceres blanes. El resultat final em pareix interessant. Havia pensat decorar-ho més però una vegada vist com havia eixit, no vam creure necessari ficar-li més sucre al dolç. A vegades són ells qui em guien pel camí correcte i no a l'inrevés. 


  Però és que a més hem reproduït l'Home negre d'Alexander Calder en gran format de forma conjunta. Després d'un ampli debat al voltant dels colors que hauríem d'utilitzar, vam concloure que gastaríem els mateixos que l'artista però que li ficaríem els rajos de sol per a despistar a la gent i que pensara que era l'astre i no un sol. A més, han decidit la tècnica i tot: el drip-painting de Pollock.   



  M'encisa, i crec que a ells també! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada