dissabte, 24 de maig del 2014

Expociència 2014: de visita a la universitat de València

  Gran dia avui en Expociència, al Parc Científic de la Universitat de València. Ens hem trobat allà amb 8 xiquets que han aprés una barbaritat i, a més, s'ho han passat genial. Han fet una gran quantitat d'experiments de molts àmbits científics: biologia, física, química, astronomia, robòtica... Ha estat una gran experiència, ja que els xiquets han observat i experimentat amb materials que en classe no podem ni somniar: nitrogen líquid, cultius de bacteris, fruites liofilitzades, càmeres tèrmiques, luminol...


  Ací ens teniu tastant llepolies i fent un volcà amb aigua oxigenada, sabó i rent.


  Hem estudiat i vist bacteris i produïts reaccions químiques molt interessants.

 
 
  En la part de física hem experimentat amb coets. A més, mireu quina científica més guapa!

 

  Com podeu veure, hem vist com pinta un autèntic robot i hem tret el DNA.


  Paiasos i tot ens hem trobat al nostre camí cap a la zona dels experiments amb el nitrógen líquid. Ens hem quedat gelats!

A més, ens hem fotos tèrmiques i hem tocat amb les mans alguns animals invertebrats. Ací teniu a Alba amb un eriçó. Valenta!

   I ja per a acabar, hem ajudat a eliminar uns quants gasos tòxics... però a nosaltres en realitat el que ens interessava era pintar.

  Ja vos havia comentat que avui havia estat un gran dia.

1 comentari:

  1. Tinc que dir que el xiquets van gaudir molt i varen poder fer tot tipus déxperiments. I el pares tambe varem estar molt agust. Llástima que no es puga repetir i que este siga lúltim any Xema.

    ResponElimina