dimarts, 7 de gener del 2014

PRE-NADAL

  Les dos últimes setmanes d'escola abans d'anar-nos de vacances van ser molt intenses per la quantitat de coses què vam arribar a fer. En primer lloc, a més de fer la típica carta per als reis on demanaven coses, no per a casa sinó per a l'aula, vam realitzar aquesta felicitació als pares. L'artista en el qual ens vam inspirar no podia ser un altre que Andy Warhol.

 

  La vam fer amb retolador i apegant fulletes dels nostres arbres per tal de donar-li un efecte delicat i no massa carregat a una targeta feta amb el cor i el text de la qual deia: us hem enviat un desig volador i ara vos arriba en forma de petó. No podia faltar el petó imprès i algun coret i motius nadalencs per la resta de la tarja.

 
 Però és que, a més de fer-la, la vam enviar per correu postal posant-li el segell i estudiant el remitent i el receptor.


Com vam omplir la bústia, el senyor carter va tindre que anar a per les nostres cartes. Però encara vam fer més coses nadalenques. Fixeu-vos quin Betlem més impressionant vam anar a visitar als Quiques, a l'altra punta del poble.



  Com no vam trencar res i, a més, vam trobar tots els caganers que hi havia amagats, ens vam donar alguna llepolia que altra, la qual ens la vam haver de menjar pel camí perquè ja sabeu que en escola no es mengen. La norma és la norma.


  El divendres, a més, va ser un dia esgotador. Començarem el matí al festival de nadales cantant A la llum del fanalet, la qual vam preparar amb la mestra Maribel. Disculpeu si la qualita del video no és molt bona.


  Després vam rebre la visita d'un Pare Noel molt especial que ens va donar una altra llepolia... Ja veurem ixes càries...


  I ja per la vesprada vam acabar la nostra carta per als reis que va arreplegar el patge reial.


  Ells eren els protagonistes de tota aquesta festa i crec que s'ho passar allò més bé. Confie en què la carta vos arribara bé als pares i que hagueu gaudit dels vostres fills. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada