dissabte, 30 de novembre del 2013

LA REINA DELS PETONS

  Hi ha dies què et costa un poquet més tirar endavant i anar a treballar, però a vegades són els xiquets qui t'ajuden a evadir-te, relativitzar, asimilar i afrontar millor els teus problemes. El dimecres a la vesprada, els meus alumnes ho van aconseguir. Com? Amb La reina del petons.


  Aquest meravellós conte de Kristien Aertssen ens narra la història d'una princessa que ha de buscar en extranys països a la reina dels petons perquè sa mare no té temps de donar-li els petons què ella necesita. Durant dos setmanes l'hem treballar al nostre taller primer, contant-lo i després fent un tren dels besets com el del vídeo què apareix a continuació. En el nostre cas, Jordi es va quedar amb el petó perquè no tenia molt clar a qui li volia donar-li. Una hora després va recaure en Aitana perquè no podia amb tanta responsabilitat; i crec que Aitana se l'ha quedat per a sempre.

 
  A més, estem preparant una caixa de besets degut que va sorgir un interessant debat al voltant de per a què servien els besets i com podíem aprofitar-los. Fixeu-vos bé per què són necessaris: per a donar carinyo, per a la mamà, per al cor, per a estar orgullós, per a no estar tristos, per als "novios", quan estem enamorats, per al papà, per al dit quan ens fem mal, per als amics, per als tios i els "abuelos"... La setmana següent determinarem què més podem posar en la cosa Caixa de petons i quan la podem fer servir.


  Què bonica és la meva feina!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada