dimarts, 16 d’abril del 2013

BENEDICTO... L'EXTRATERRESTRE


Com la setmana passada vam decidir que volíem estudiar l'univers, va sorgir a l'assemblea si podríem caçar algun extraterrestre per que ens contara coses del seu planeta. En ixe moment em vaig posar a investigar en internet i vaig averiguar que el plat preferit dels extraterrestres són els dàtils amb anous (què bons!). Li vam preparar una trampa al nostre jardí i aquesta nit... quasi ho aconseguim! Un venusià anomenat Benedicto es va xocar amb un autobús escolar i va caure a la nostra classe... Ell s'ha anat però ens hem trobat amb una coseta seua... i ara l'hem de cuidar per a què ens done un regalet si averigüem moltes coses de l'espai... 






I com sabem totes aquestes coses de Benedicto, perquè ens va deixar una carta... i una olor a extraterrestre que ompli tota l'aula. 




De moment ja hem fet la carta als pares demanant-li ajuda. Crec que ens quedarà un projecte molt bonic per què, a més, el dia 24 de maig agafem un autobús i ens anem al planetari ubicat al Grau de Castelló. Quina casualitat!!!!


De moment, vos puc assegurar que duen tot el matí alterats, super nerviosos i contant-li a tots els que passen per la classe que ha vingut un extraterrestre a la classe. Damunt, Joan, el conserge, ens ha contat que aquest matí ha vist una llum verda que s'ha colat en l'aula... Totes les peces els han encaixat. Fantàstic!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada