dimarts, 15 d’abril del 2014

Jo vaig a ser... REI LLEÓ!

  La setmana cultural del nostre centre ens ha vingut d'allò més bé per tal de treballar els animals des d'una perspectiva teatral i literària. 

  Ahir vam rememorar els contes de El llibre de la selva i El rei lleó, amb caretes incloses dels diferents personatges. Ho vam fer ja que avui hem anat al teatre a veure aquestes dos obres al teatre municipal de Moncofa. Les han interpretat els alumnes de sisè curs i, sincerament, m'ha paregut de les millors que s'han fet a l'escola. Els xiquets es notava que gaudien amb allò que estaven fent i el públic, adult i infantil, ha respòs de manera entusiasta. A més, cal destacar que tot el vestuari i l'escenografia ha estat elaborada per ells. Un treball fantàstic que cal agrair i valorar. Ens ho hem passat d'allò més bé. 

  Però a més aquesta vesprada els cursos de tercer i quart de Primària també ens han obsequiat amb 4 obretes de teatre en els quals ens hem rigut una barbaritat. Ja que nosaltres també fem teatre dels contes que treballem al taller de gèneres textuals, hem recordat de forma improvisada el conte El viatge, de Historias de ratones, d'Arnold Lobel. Alex ha fet de cotxe, Marina de mamà ratolina, Daniel Escudero de ratolí (què bé que sap caure quan se li trencaven els peus, els patins o els tennis) i Jordi, Alejandro Fernàndez, Lucas i Dani de venedors de patins, botes, tennis i peus respectivament. Tots s'han rigut molt i és que tenen gràcia per a tot aquests xiquets i xiquetes.   

                                        

  Ací teniu a Aar... perdó, a Skar a Rafiki i a Simba, amb tatuatges inclosos i tot.

                      

  Hem estat més d'hora i mitja al teatre i ens hem portat d'allò més bé. L'espectacle s'ho mereixia.

                               

  Els de 4t també han fet una obra molt divertida. M'ha emocionat perquè aquestos van ser la meva primera promoció a l'escola de Moncofa. S'han fet grans però encara els estime i crec que ells a mi també.


  I ací teniu als actors. Em fa olor a premi Goya ja...

  Ara vos deixe la recopilació de caretes per si voleu descarregar-vos-les.

 


 

El cicle sense fi...

1 comentari:

  1. Es una gran pel.lícula, però puc dir que faran que l'aborreixca. Conten el teatre casi que minut a minut, se fiquen els dos a recordar-lo i dòna goig. Donar-los l'enhorabona als xiquets de 6é pel treball.

    ResponElimina