dimecres, 30 d’octubre del 2013

La massereta

  En Educació Infantil, les rutines constitueixen situacions d'aprenentatge què els xiquets i xiquetes realitzen diàriament, de forma estable i permanent. A aquestes edats, necessiten que aquestes rutines tinguen sempre la mateixa seqüència per a sentir-se segurs i aconseguir grans quotes d'autonomia i equilibri personal. Una d'aquestes rutines és la dels dies de la setmana.

  Un dels objectius mínims que s'exigeix als nostres alumnes quan acaben l'Educació Infantil és reconèixer en quin dia ens trobem, però les questions temporals, tals com ens indiquen els psicopedagòges i estudiosos de la matèria, és una de les coses més difícils d'aconseguir fins als 6 anys. Per això, aquest curs he organitzat aquesta rutina entorn a la cançò de La massereta o La massovera.


  Tots els dies, després de cantar la cançò, anem col·locant en el dia corresponent allò que compra la massereta. Després, una vegada que sabem el dia en què ens trobem, el seleccionem d'entre els set nans de Blancaneus què tenen el nom baix i el col·loquem damunt del ròtul AVUI; a continuació, mirant la fila dels dies de la setmana com a guia, han de seleccionar i ordenar el dia de demà i el dia d'ahir. A més, en un xicotet racó de la cartolina de rutina apareix el rètol "Avui toca...", on hem d'escriure el taller que anem a realitzar de vesprada (experiments, anglès, filosofía, cuina...).


  Als pares vos deixe la fitxa dels dies de la setmana per a que l'imprimiu i pogueu recordar-ho en casa també tots els dies.

  A més de tot açò, tenim el nostre raconet de les estacions i el nostre calendari, però això és mereix una altra reflexió i, per tant, una altra entradeta al blog.

4 comentaris:

  1. es molt bona idea lo de la fitxa per a recordar en casa, així podem repassar-ho de la mateixa manera que al cole

    ResponElimina
  2. Estimats amics en línia, em dic Ibolo, he de donar aquest testimoni miraculós, que és tan increïble fins ara. Vaig tenir un problema amb el meu marit Ex Fa 2 anys, que condueixen a la nostra ruptura. quan ell va acabar amb mi, jo no el meu jo estava de nou, em vaig sentir tan buit dins meu, el meu amor i la situació financera es va convertir en el pitjor, fins que un amic meu (Angela) em va parlar d'un llançador d'encanteris que el va ajudar en la mateixa problema també el seu nom és Dr. Ogbe.So vaig enviar ell theangelsofsolution@gmail.com el llançador d'encanteris i jo li vaig explicar el meu problema i jo vaig fer el que em demanava, per tallar la llarga història curta. Abans que sabés el que estava passant el meu marit em va donar una trucada i em va dir que havia de venir de nou a mi en tan sols 2 dies i era tan feliç de tenir-lo de nou a mi. Tenim dos nens junts i estem contents amb nosaltres mateixos. Gràcies al Dr. Ogbe per salvar la meva relació i per salvar a altres també són propietaris també. continuar el seu bon treball, si vostè està interessat en contacte amb ell i testificar aquest benediccions com jo. Si vostè va per la vida dura i necessita ajuda per a problemes com ara:

    (1) Si vostè vol que el seu ex enrere
    (2) si vostè sempre té malsons.
    (3) Vols ser promogut a la seva oficina.
    (4) Si vostè vol un fill.
    (5) L'atenció a base de plantes
    (6) Vols ser ric.
    (7) Vols lligar el seu espòs / esposa a ser seu per sempre.
    (8) Per obtenir ajuda financera.
    (9) Que la gent obeeixi les teves paraules i fan el seu desig
    (10) Cas resoldre E.T.C

    INFORMACIÓ NECESSÀRIA PER ELL PER FER:

    Nom complet_________
    Nombre de contacte_________
    Country & State_________
    Data de naixement__________
    Picture_________
    Número de telèfon_________

    Poseu-vos en contacte amb el correu electrònic de nou (theangelsofsolution@gmail.com) i ser beneïts ...

    ResponElimina
  3. Hi. my ex bf just broke up with me 2 weeks ago. on the first week of breaking up, he send my friend a text asking me how am i doing. the my friend tried to convince him to change his mind about the breakup. the he said it's better this way. i know this is his logic mind talking. and during weekend i start to call him. crying, begging and pleading asking for another chance. he only rejected me. then 3 days after i text him again, asking for another chance ( i know i'm desperate) and he reject me again. so i said to him i won't bother you anymore. we've been together for a year and a half now, he said he want to breakup with me because i was too controlling. he wants his freedom. we're in a same course at college, and today i just knew that he changed his course :( he even deleted me on social media) i was really upset and i needed help, so i searched for help online and I came across a website that suggested that Dr Unity can help solve marital problems, restore broken relationships and so on. So, I felt I should give him a try. I contacted him and he did a spell for me. Three days later, my bf came to me and apologized for the wrongs he did and promise never to do it again. Ever since then, everything has returned back to normal. I and my bf are living together happily again.. All thanks to Dr Unity . If you need a spell caster that can cast a spell that truly works, I suggest you contact him. He will not disappoint you. This is his E-mail: Unityspelltemple@gmail.com .

    ResponElimina
  4. I am Tanya and i will would love to use this medium to thank and to let the world know there solution home in tense of relationship problems. At first when i read some comment about Dr.Ekpiku on the internet i never believed that this was real but at the same time i decided to give him a trial. I must say that i was surprise that through the help of Dr.Ekpiku that my lover came back to me begging me to accept him back. With this i was convenience that Dr.Ekpiku powers are genie and helpful to humanity. That is the more reason i am going to drop Dr.Ekpiku contact information which are Ekpikuspelltemple@live.com Once again i am very much grateful to Dr.Ekpiku.

    ResponElimina