dilluns, 28 d’octubre de 2013

FIGURES

  Les últimes dues setmanes, al nostre taller d'Educació artística hem realitzat dues versions de dues obres similar del nostre nou artista favorit: Jackson Pollock. Fixeu-vos en les interpretacions d'aquestes figures "pollockianes".

Raül G: una estàtua d'un xiquet.
Alba: un home passejant.
Blanca: un home caminant pel foc.
Aitana: un papà tontet.
Alicia: un gos de peu.
Eva F: un àngel.
Raül A.: un home amb una red pescant peixos.
Alejandro F.: un home mossegat en el cap i què té sang.
Aaron: una creu amb dos peus.
Alejandro M: un hombre quieto.
Daniel: un extraterrestre que fa bambolles.
Héctor: un robot.
Lucia: un fantasma.
Daniel E.: un petardo gran què ha explotat.
Marina: una calavera.
Vicent: un esquelet.

  Després d'aquestes visions es van quedar trastocats quan els vaig que tots tenien raó perquè el pintor només li havia ficat de nom Figura, i això volia dir que allò que cadascú interpretara, era correcte.

  La primera setmana vam realitzar la figura en positiu, ratllant el fons del quadre amb llapisos de fusta i aplicant el drip painting al contorn de la figura que havíem picat prèviament. Després la vam pegar i els xiquets van quedar prou contents del resultat.

  La segona setmana vam realitzar el negatiu de Figura, amb un fons de color o negre, en cartolina gran i per parelles. La figura la vam ratllar aquesta vegada amb ceres molles i també les vam picar. A més, el drip-painting el vam aplicar al fons, però només amb el blanc. Molts d'ells no vam poder resistir-se a cambiar el color de la cartolina i no vaig poder oposar-me a aquesta decisió tan clara i creativa. A més, vaig voler que no només reproduïren un quadre, sino que també aportaren alguna cosa pròpia. D'aquesta manera van dibuixar una silueta de forma lliure (una estrella, un bou, una bola, un coet) que els ajudava a desenvolupar la història d'aquesta figura i a posar-li nom (Bou embolat explotant en l'espai; Astronauta passejant en un coet, Home de les estrelles; Home perdut en el laberint...).  

              

         

  Vam embrutar una miqueta el pati, però ens ho vam passar d'allò més bé.


  L'art abstracte multiplica el seu potencial quan és observat pels ulls dels xiquets.

2 comentaris:

 1. Mira que vos agrada "pringar", és el més divertit i els dibuixos han quedat molt bé. Hi ha que veure quina imaginació que tenen.

  ResponElimina
 2. Estimats amics en línia, em dic Ibolo, he de donar aquest testimoni miraculós, que és tan increïble fins ara. Vaig tenir un problema amb el meu marit Ex Fa 2 anys, que condueixen a la nostra ruptura. quan ell va acabar amb mi, jo no el meu jo estava de nou, em vaig sentir tan buit dins meu, el meu amor i la situació financera es va convertir en el pitjor, fins que un amic meu (Angela) em va parlar d'un llançador d'encanteris que el va ajudar en la mateixa problema també el seu nom és Dr. Ogbe.So vaig enviar ell theangelsofsolution@gmail.com el llançador d'encanteris i jo li vaig explicar el meu problema i jo vaig fer el que em demanava, per tallar la llarga història curta. Abans que sabés el que estava passant el meu marit em va donar una trucada i em va dir que havia de venir de nou a mi en tan sols 2 dies i era tan feliç de tenir-lo de nou a mi. Tenim dos nens junts i estem contents amb nosaltres mateixos. Gràcies al Dr. Ogbe per salvar la meva relació i per salvar a altres també són propietaris també. continuar el seu bon treball, si vostè està interessat en contacte amb ell i testificar aquest benediccions com jo. Si vostè va per la vida dura i necessita ajuda per a problemes com ara:

  (1) Si vostè vol que el seu ex enrere
  (2) si vostè sempre té malsons.
  (3) Vols ser promogut a la seva oficina.
  (4) Si vostè vol un fill.
  (5) L'atenció a base de plantes
  (6) Vols ser ric.
  (7) Vols lligar el seu espòs / esposa a ser seu per sempre.
  (8) Per obtenir ajuda financera.
  (9) Que la gent obeeixi les teves paraules i fan el seu desig
  (10) Cas resoldre E.T.C

  INFORMACIÓ NECESSÀRIA PER ELL PER FER:

  Nom complet_________
  Nombre de contacte_________
  Country & State_________
  Data de naixement__________
  Picture_________
  Número de telèfon_________

  Poseu-vos en contacte amb el correu electrònic de nou (theangelsofsolution@gmail.com) i ser beneïts ...

  ResponElimina