dimecres, 30 d’octubre del 2013

FELICITATS CARMEN!

   Ja fa 5 anys que va nàixer la nostra Carmen. M'enrecorde quan, fa uns anys, Víctor i Gabriel, que tenien l'edat que té ara ella, estaven ben orgullosos del naixement de la seva cosineta. Poden continuar estant orgullosos perquè és intel·ligent, carinyosa, inquieta, generosa i molt especial. 



  Ens ha dut una coca amb Lacasitos què estava excel·lent i, a més, ens ha regalat el conte L'oruga glotona, de Eric Carle, què treballarem la semana següent. Nosaltres li hem recordat quant la volem i li hem fet una tarjeta amb els nostres besets.

             

  Per molts anys, Carmen!

2 comentaris:

  1. que emocionada estava tot el dia pensant en la vesprada, que li farien el cumple.
    eixa careta de felicitat i emoció val tot lo del mon. gràcies

    ResponElimina
  2. Estimats amics en línia, em dic Ibolo, he de donar aquest testimoni miraculós, que és tan increïble fins ara. Vaig tenir un problema amb el meu marit Ex Fa 2 anys, que condueixen a la nostra ruptura. quan ell va acabar amb mi, jo no el meu jo estava de nou, em vaig sentir tan buit dins meu, el meu amor i la situació financera es va convertir en el pitjor, fins que un amic meu (Angela) em va parlar d'un llançador d'encanteris que el va ajudar en la mateixa problema també el seu nom és Dr. Ogbe.So vaig enviar ell theangelsofsolution@gmail.com el llançador d'encanteris i jo li vaig explicar el meu problema i jo vaig fer el que em demanava, per tallar la llarga història curta. Abans que sabés el que estava passant el meu marit em va donar una trucada i em va dir que havia de venir de nou a mi en tan sols 2 dies i era tan feliç de tenir-lo de nou a mi. Tenim dos nens junts i estem contents amb nosaltres mateixos. Gràcies al Dr. Ogbe per salvar la meva relació i per salvar a altres també són propietaris també. continuar el seu bon treball, si vostè està interessat en contacte amb ell i testificar aquest benediccions com jo. Si vostè va per la vida dura i necessita ajuda per a problemes com ara:

    (1) Si vostè vol que el seu ex enrere
    (2) si vostè sempre té malsons.
    (3) Vols ser promogut a la seva oficina.
    (4) Si vostè vol un fill.
    (5) L'atenció a base de plantes
    (6) Vols ser ric.
    (7) Vols lligar el seu espòs / esposa a ser seu per sempre.
    (8) Per obtenir ajuda financera.
    (9) Que la gent obeeixi les teves paraules i fan el seu desig
    (10) Cas resoldre E.T.C

    INFORMACIÓ NECESSÀRIA PER ELL PER FER:

    Nom complet_________
    Nombre de contacte_________
    Country & State_________
    Data de naixement__________
    Picture_________
    Número de telèfon_________

    Poseu-vos en contacte amb el correu electrònic de nou (theangelsofsolution@gmail.com) i ser beneïts ...

    ResponElimina