diumenge, 9 de juny del 2013

L'exposició de Klee

Després d'un any de treball i de molt d'esforç i il·lusió per fi hem pogut obrir la nostra exposició. Ha sigut tot un éxit i tot el món ens ha felicitat. 


    

    

Un aplaudiment molt fort per a aquestos artistes!




5 comentaris:

  1. Enhorabona, xiquets/es i a tu Xema també, es veu que heu treballat tots molt durant tot l'any. Alicia ha estat molt emocionada estos dies i li ha agradat molt que anarem a veure-ho.

    ResponElimina
  2. Enhorabuena a toda la clase els galls,los peques han aprendido mucho y los papas tambien jijijiji.Estamos muy contentos por que Daniel y Marina han aprendido mucho contigo Xema y esperamos que el año que viene estes otra vez con la clase els galls.
    GRACIAS

    ResponElimina
  3. La verdad es que el cambio ha sido muy grande, lucia tambien ha aprendido mucho y se ve en los chiquillos que todos te quieren un monton, sobre la exposicion la verdad es q estan hechos todos unos artistas desde los mas pequeños al mas mayor, enhorabuena x el trabajo

    ResponElimina
  4. felicitats als alumn@s i a Xema pel treball. Quan les coses es fan en ganes es nota. Carmen a ensenyat les fotos a tots.

    ResponElimina
  5. Com no podria ser d'una altra manera, l'exposició ha sigut un éxit. I tot açò es deu a les ganes que li fiqueu els mestres (tant Xema com Maite, Raquel i Elena) i amb la il.lusió que ho transmeteu als xiquets.

    ResponElimina